Vilda nypon på en buske vid stigen.

Elinsällskapet

Elinsällskapet är en förening som kommit till med målsättningen att hålla den gamla stigen mellan Källsnäs och badplatsen vid Källsby öppen. Föreningens namn är till minne av Elin Nilsson som under sitt liv bodde vid Källsnäs badplats där hon bedrev kioskrörelse och hyrde ut båtar. Föreningen arbetar för att stigen till badplatsen skall vara i sådant skick att den kan användas året runt. 

Föreningen tar ut en årsavgift på 50 kr per person eller 100 kr per familj som går till underhåll av stigen, grusning, gräsklippning med mera. Årsavgiften kan sättas in på Bankgiro 267-8993 eller via Swish 1233652708.

Vi gör också en almanacka varje år som vi säljer för att få in pengar till underhållet av stigen. Den säljs via Jörlanda Bageri och kostar 125 kr. Allt överskott går till underhåll av Elinstigen. 

En lördag i maj hålls ett arbetsmöte då grus körs ut och andra underhållsarbeten utförs. Datum för detta fastställs på föreningens årsmöte som hålls fredagen närmast den 4 augusti, Elin Nilssons födelsedag.

Läs om stigen och dess sträckning här>>

 

Stötta oss

Bli medlem

Årsavgift

50 kr/person eller 100 kr/familj

Betala via
Bankgiro 267-8993 eller
Swish 1233652708.

Pengarna används till underhåll av stigen, såsom grusning, gräsklippning m m.

Sällskapets almanacka 2023

Stöd oss genom att köpa vår almanacka för 2022. Den säljs av Jörlanda Bageri och kostar 125 kr. Överskottet går till underhåll av stigen.